Koronarajoitteiden tiukentuessa Verson talvitiedotteessa ilmoitettuun ohjelmaan tuli heti muutoksia. Versotalossa (Valtakatu 11) tapahtuva ryhmätoiminta jää tauolle 30.11. alkaen ja terveyskeskuksessa toimiva Kahvila Verso myy vain mukaan vietäväksi kahvia, ruokaa ym. Joululomien aikana Versotalo on suljettu ajalla 18.12.2020-10.1.2021 ja kahvila 22.12.2020-10.1.2021. Näin ollen ryhmätoimintaa ei järjestetä tämän vuoden puolella. Toimintaa jatketaan vuodenvaihteen jälkeen koronatilanteen helpottaessa. Etätoiminnasta tiedotetaan joulukuun alussa kotisivuilla: hyvinkaanverso.yhdistysavain.fi, Facebook-sivuilla ja Aamupostin yhdistyspalstalla. Henkilökunta on tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimella ma-pe klo 9-16 välillä. Tiedotetta saa jakaa. Mukavaa joulun odotuksen aikaa! Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme.
Vähävaraisille jaetaan maskeja Keusoten ja kuntien toimesta. Lisätietoa Keusoten nettisivuilla: https://www.keski-uudenmaansote.fi/ajankohtaista/kasvomaskien-jako-kaynnistyy-vaiheittain/
VERSON VERTAISTUKIRYHMÄT LOKAKUU 2020 Versotalo, Valtakatu 11, 05800 Hyvinkää. Ryhmissä on korkeintaan 10 henkilöä. Käytämme kasvomaskeja, huolehdimme turvaväleistä ja käsien pesusta. Käytettävissä on käsidesit ja tilojen siivousta on tehostettu. Sairaana on jäätävä kotiin. Olohuonetoimintaa ei toistaiseksi ole. Tiedustelut: Anne Alén 040 194 9616 tai anne.alen@hyvinkaanverso.fi .....................................................................................................
Hyvinvointia ajassa -ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin Versotalossa. 23.9. valmistettiin kesäkurpitsakeittoa musiikkia kuunnellen. Herkullista oli. ................................................................................................................................................ .......................................................................16.9.2020 klo 10-12. Digikoulutusta; kouluttajana Heidi Kokko Onnensillasta. .......................................................................................................................................................................................................... 21.7. Sushi hetki : Oletko ennen tehnyt ?! Nyt on mahdollista tulla kokeilemaan kuinka sushia tehdään ja tietysti myös yhdessä syödään! Versotalon alakerrassa klo 10-12........................................................ 28.7. Teemana Rentoutuminen; hengitys- ja meditaatioharjoituksia Versotalon alakerrassa klo 10-11.30 Tervetuloa ja vinkkaa tulostasi Niinalle : 040 764 4356
Versotalossa jatketaan toistaiseksi turvallisesti pienryhmätoimintaa. Katso viikko-ohjelma!
Ruokajako oli viimeistä kertaa keskiviikkona 29.7.20 klo 13- 15