VIIKKO-OHJELMA HELMI-MAALISKUU 2021 LÖYTYY KOHDISTA: Yhdistyksemme tai Versotalo

11.2.2021

VERSON VERTAISTUKIRYHMÄT HELMI-MAALISKUU 2021 Ryhmiin on ilmoittauduttava! Huom! Viikko-ohjelma löytyy kohdista: Yhdistyksemme ja Versotalo Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Anne Alén puh. 040 194 9616 tai sähköposti: anne.alen@hyvinkaanverso.fi   Huom! Osa ryhmistä saattaa siirtyä etätoimintaan (tiedotetaan myöhemmin) Versotalo, Valtakatu 11, 05800 Hyvinkää Valtakadun tiloissa pyritään pitämään max 6 henkilöä/ryhmä (kork. 9 henkilöä). Käytämme kasvomaskeja, huolehdimme turvaväleistä ja käsien pesusta. Käytettävissä on käsidesit ja tilojen siivousta on tehostettu. Sairaana on jäätävä kotiin. Olohuonetoiminta on tauolla.