TIEDOTTEET

14.3.2020

TIEDOTTEET

 

 

Verson jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun

17 €/ vuosi Lammin Säästöpankkiin yhdistyksen tilille FI 93 4260 1220 0622 07

 Muista kirjoittaa maksusuoritukseen yhteystietosi, jotta saat Revanssilehden ja jäsentiedotteet kotiosoitteeseesi.

 

Jäsenrekisterin ylläpitämisen helpottamiseksi, jäsenmaksua ei voi enää maksaa Versotalon kahvioon.

 

Jos haluat tukea toimintaamme, voit tehdä yhdistyksen tilille lahjoituksen, kiitos!

 

Verson jäsenyys oikeuttaa osallistumaan Versotalon ryhmiin, muuhun toimintaan sekä edullisiin jäsenlounaisiin ym. Verson jäsenillä on äänioikeus hallituksen valintaa tehtäessä syyskokouksessa.

 

Liittyessäsi Verson jäseneksi kuulut automaattisesti myös Mielenterveyden keskusliittoon (MTKL).  Voit hakeutua MTKL:N koulutuksiin, tapaamisiin ym.,  saat neljä kertaa ilmestyvän Revanssi lehden ja Tunne & Mieli -lehden puoleen hintaan.

 

Tarvitsetko apua asiointiin esimerkiksi sosiaali- ja terveyspalveluissa, Kelassa, TE-toimistossa? Haluatko tukea asunnon hakuun tai vaikkapa velkajärjestelyyn hakeutumiseen? Pyydä avuksesi koulutettu VERNE-vertaisneuvoja, joka auttaa löytämään palvelut ja tulee tarvittaessa mukaan virastokäynneille. Verne on tukena ja auttaa lomakkeiden täytössä sekä sähköisessä asioinnissa. Myös ammattilainen voi pyytää Verneltä apua asiakkaalleen asioiden hoitamiseen.

 

Keski-Uudellamaalla VERNE-välityksestä vastaavat tehtävään nimetyt yhdistysten koordinaattorit. VERNE saa tehtäväänsä ohjausta ja jatkokoulutusta. Hyvinkään Versossa on koulutettu Verne. Mikäli haluat Vernen apua, ota yhteyttä Verne-välitykseen: Koordinaattori Anne Alén, puh. 040 1949 616 email. anne.alen@verso.inet.fi